I samarbete med Ingelsta Kalkon

Kryddiga kalkonköttbullar

7 röster
30 m
4
Kryddiga kalkonköttbullar
Foto: Ingelsta kalkon

Hemgjorda köttbullar smakar alltid gott, med kalkonfärs och juliga kryddor blir resultatet ännu godare!

Visa mer
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 500 g kalkonfärs
  • 1 ägg
  • 0,5 dl ströbröd
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 1 tsk kryddpeppar
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 msk bladpersilja, hackad
  • olivolja
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Blanda färs, ägg och ströbröd i en bunke. Hacka lök fint och bryn i lite smör. Pressa i vitlök. Blanda lök, kryddor och persilja tillsammans med färsen.
  2. Rulla smeten till små köttbullar som du steker gyllenbruna.
1 september 2017
Kökets box

laddar fler recept

Laddar fler recept