I samarbete med Ingelsta Kalkon

Kryddiga kalkonköttbullar

Kryddiga kalkonköttbullar
Foto: Ingelsta kalkon
30 m
4

Du behöver

  • 500 g kalkonfärs
  • 1 ägg
  • 0,5 dl ströbröd
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 1 tsk kryddpeppar
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 msk bladpersilja, hackad
  • olivolja
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Blanda färs, ägg och ströbröd i en bunke. Hacka lök fint och bryn i lite smör. Pressa i vitlök. Blanda lök, kryddor och persilja tillsammans med färsen.
  2. Rulla smeten till små köttbullar som du steker gyllenbruna.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Ingelsta Kalkon

Visa alla recept från Ingelsta Kalkon