I samarbete med Kronfågel

Kyckling Rydberg med smörkokt lök och stekt potatis

3 röster
30 m
4
Kronfågel kyckling Rydberg med smörkokt lök och stekt potatis
Foto: Kronfågel

Gör klassikern biff Rydberg på nytt sätt med Kronfågels Minutbitar! Toppa med senapsdoftande grädde och nyhackad persilja och du har en toppenmiddag på bara 30 minuter.

Visa mer
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 förp Kronfågels Minutbitar
  • 2 gula lökar
  • 4 msk smör
  • 600 g potatis, tärnad
  • salt
  • peppar
  • smör, till stekning
  • olja, till stekning
  • persilja, efter smak

Senapsgrädde

  • 2 dl grädde
  • 1 msk dijonsenap
  • salt
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Finhacka löken och koka mjuk i 4 msk smör.
  2. Stek potatisen tills den blir krispig men mjuk i mitten. Smaka av med salt och peppar.
  3. Krydda och stek sedan Minutbitarna ca 6 minuter, toppa med persilja precis innan servering.
  4. Senapsgrädde
    Vispa grädden lätt och vänd i senapen, smaka av med salt.
Tips!
Kronfågel kycklingSteak med rökt paprikamajo och rostade rotfrukter

Mumsiga kycklingrecept!

Vill du ha fler goda tips & recept med kyckling?
Klicka här!

5 mars 2019

Laddar fler recept...