I samarbete med Hellmann's

Krämiga lobster rolls i briochebröd

13 röster
30 m
4
Hellmann's Lobster rolls
Foto: Hellmann's
30 m
4

Du behöver

  • 4 brioche korvbröd
  • 0,5 äpple, fint tärnat
  • 1 dl Hellmann’s Real Mayonnaise
  • 1 dl färskost
  • 0,5 citron, saft och finrivet skal
  • 2 humrar (eller 3 dl kräftstjärtar), kokta
  • 3 msk mynta, fint skuren
  • 1-2 tsk Tabasco
  • 1 kruka körvel
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda det tärnade äpplet med majonnäs, färskost, citronsaft och skal, mynta och Tabasco.
  3. Hacka hummer eller kräftstjärtar grovt. Blanda i hummerkött eller kräftstjärtar i röran och smaka av med salt och peppar. Värm bröden i ugnen innan du fyller dem med hummerröran.
  4. Garnera med körveln.
13 december 2017

Fler goda recept