Grönsakscurry

0 röster
4

Du behöver

  • 4 potatisar
  • 2 morötter
  • 2 gula lökar
  • 1 blomkålshuvud
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 piri-piri
  • 1 msk curry
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 förp tomater
  • 2 dl grönsaksbuljong
  • salt och peppar
  • 2 dl kokosmjölk
  • 1 förp kikärtor (400 g)
  • 0,5 dl cashewnötter
  • färsk koriander

Gör så här

  1. Skala och tärna potatis och morötter. Skala och hacka lökarna. Skölj och dela blomkålen i små buketter.
  2. Fräs potatis, morötter och lök i olja i en stekpanna tillsammans med pressad vitlök och kryddor. Tillsätt blomkålsbuketter, tomater, buljong och kokosmjölk. Låt koka ca 15 minuter. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner kikärter, cashewnötter och hackad färsk koriander.
15 november 2007
Kökets box

laddar fler recept

Laddar fler recept