Elon Mozzarellafyllda kycklingfiléer i ugnelon_loggo_svg

Köksprylarna som gör dig till en mästerkock

Bra redskap och proffsiga vitvaror kan verkligen underlätta i köket, göra matlagningen roligare och ge rätterna den där extra mästerkockskänslan. Här är 3 smarta tips för dig som älskar att laga mat och bjuda på lyxiga middagar!

1. Investera i en proffsig ugn

Husqvarna ångugn Det går inte att laga bra mat utan en bra ugn - och den här ugnen har verkligen allt du behöver för att laga mat som ett riktigt proffs.
QCE7250X från Husqvarna är en multifunktionell SteamBake-ugn med både varmluft och ånga. Med ångfunktionen kan du enkelt få en krispig yta och ett saftigt inre - perfekt för bakning, lasagne och grillat. En riktig bonus är den inbyddga kökstermometern - ett redskap som ingen mästerkock klarar sig utan.

Men bäst av allt, du kan fokusera på matlagningen och slippa städningen. Den här ugnen är självrengörande!

Läs mer


Tips!

Mozzarellafyllda kycklingfiléer Testa Elons recept på mozzarellafyllda kycklingfiléer som tillagas i ångugn till perfektion!

Se recept


2. Använd bra grytor och kastruller

Det kan kännas som en självklarhet, men bra kastruller, grytor och stekpannor är verkligen A och O när det kommer till lyckad matlagning. Det här kastrullerna från Tefal Nordica är gjorda av högkvalitativt stål med extra tjock induktionsbotten vilket gör dem mycket tåliga med lång livslängd - dessutom blir maten jämnt tillagad.

Stora glaslock gör det enkelt att se ner i kastrullerna och ha full kontroll över matlagningen och de smarta handtagen gör det riktigt enkelt att hälla av vatten utan att bränna sig, spilla eller behöva plocka fram ett durkslag.

Läs mer

3. Ett modernt kylskåp

Ett rymligt kylskåp med alla moderna funktioner är nyckeln till läckra rätter! I den här kombinerade kylen och frysen från Husqvarna kan du ändra facken och organisera kylen precis som du vill - perfekt för matnörden. MultiFlow-funktionen ser till att alltid hålla en stabil temperatur och luftfuktighet i hela kylen och med de elektroniska kontrollerna kan du enkelt ändra temperaturen och styra andra funktioner.

Läs mer

Elon är stolt sponsor av Sveriges mäserkock och har ett stort utbud vitvaror och köksutrustning som hjälper dig lyckas i köket. Läs mer här.

Bli en mästerkock med Elon