Kökets box - spännande överraskningar i en låda

Kökets box är en inspirationsbox fylld till bredden med spännande produkter och matnyttiga tips. Varannan månad får du hem en välfylld box med 15-20 härliga produkter!

Nu har vi uppdaterat boxen så den är både större och bättre - dessutom får du nu ännu mer för pengarna! Du betalar 199 kr för produkter till ett värde av 350-450 kr (!) en riktigt bra deal med andra ord. Dessutom har boxen fått ett smidigt handtag så det är lätt att bära hem alla godsaker från ditt postombud! 

​Har ni sett vad kul, kökets box har ändrats och blivit dubbelt så stor! 

Den aktuella boxen har tema sommarfest! I den får du bland annat massor av somrig dryck du kan göra spännande alkoholfria drinkar på. Hur låter syrlig slush med vindruve-sorbet eller svalkande iste med melonisbitar? Perfekta tips för varma dagar! I boxen kommer även massor av spännande kryddor som passar perfekt att spicea upp livet med. I sommar grillar vi - allt från fyllda svampar till färsk frukt, ingenting är vi för fega för. Så - plocka fram grillen, samla familjen och NJUT av att sommaren äntligen är här! ​

>> Här kan du läsa mer och beställa Kökets box <<

​Helt underbar box med massa gott, älskade att det fanns flera sockerfria produkter och naturliga kryddor utan tillsatser.

Vi har givetvis säkrat upp för eventuellt motstånd av vädergudarna - många av produkterna passar lika bra för mys i soffan framför en härlig serie. Denna månad får du därför en månads fritt C More Familj - ett familjepaket fullproppat med spännande filmer och serier! 

Detta vill du inte missa - beställ sommarboxen här!
Fler grilltips!