
Snabb köttskola med Filip Poon
Vilka delar får du ut från en lammsadel? Varför är fläskkarrén så extra god? Och varför ska du välja vakuumförpackat kött? Häng med på Filips Poons snabba köttskola där han går igenom de olika köttdetaljerna.

00:44
Filip Poons köttskola om lamm
Filip Poon visar vilka styckdelar man får ut av en lammsadel.

00:58
Filip Poon om styckdetaljen skinka
Undrar du vilka delar man kan få ut från en skinka? Filip har svaret!

00:34
Filip Poons köttskola om fläskkarré
Filip berättar om en av sina favoriter - fläskkarrén!

00:58
Varför ska man välja vakuumförpackat kött?
Filip Poon berättar om skillnaden på olika köttförpackningar och varför han föredrar vakuumförpackat kött.

00:43
Filip Poon om styckdetaljen grissida
Filip Poon berättar om hur de olika delarna av en grissida används.
TIPS
För en ännu bättre Play-upplevelse, använd dessa ikoner i spelaren:
Få helskärm
Streama till din tv via Chromecast
Streama till din tv via Apple TV