Kickstarta hösten med 5 tips från WW ViktVäktarna

Sommarens lata dagar i hängmattan är över och hösten påminner oss om att vardagen är tillbaka. Det är en perfekt tidpunkt för en nystart! Ta tillfället i akt och kickstarta hösten på bästa sätt med 5 enkla tips från WW ViktVäktarna.

Planera veckans middagar

Skriv en inköpslista och storhandla hela veckans middagar. Då har du nyttiga och välplanerade middagar att hålla dig till varje kväll. Fyll kyl och frys med bra och hälsosam  mat som du gillar. Då försäkrar du dig om att det alltid finns något gott att laga när hungern eller sötsuget slår till. Viktigast av allt – handla aldrig hungrig!

Planera veckans middagar med recept från WW ViktVäktarna >>

Laga matlådor

Laga en extra portion till middag och lägg undan till morgondagens matlåda. Lägg undan matlådan redan innan du sätter dig till bords, sen kan du hugga in. Det är ett enkelt sätt att garantera en bra och god lunch (och en lagom portion till middag!). Tacksamt för såväl dig som för din plånbok!

Hitta en träningsform som passar just dig

Är gymmet, fria vikter och tunga maskiner inget för dig? Eller ger löpspåret mer dåligt samvete än glädje? Det finns mängder av sätt att träna på. Skriv upp dig på en yogaklass, danskurs eller leta upp närmaste simhall. Eller varför inte ta cykeln till jobbet?

WW ViktVäktarnas tips för att komma i form >>

Tänk långsiktigt

Håll dig undan kortsiktiga och strikta dieter och lägg istället fokus på att hitta en livsstil som ska hålla i längden. Fortsätt att äta kompletta måltider och rätter som du tycker om, men med ett lite smartare val av råvaror. Det är det bästa sättet att hålla motivationen uppe!

Tips på middagar som räddar vardagen >>

Ta hjälp av proffsen

Det går alltid enklare med hjälp av ett proffs. Kickstarta hösten tillsammans med WW ViktVäktarna. Sätt upp mål, få stöd från utbildade coacher, individuell support och ta del av alla WW ViktVäktarnas goda och nyttiga recept.

Redo för en kickstart? Här hittar du WW ViktVäktarnas recept och erbjudanden >>