Rökt ankbröst med äpple och kanelsallad

15 november 2007
4

Du behöver

  • 12 skivor rökt ankbröst
  • 1 dl finskuret äpple
  • 1 dl delade cocktailtomater
  • 8 rensade romansalladsblad
  • 0,5 dl finhackad rödlök
  • 0,5 dl finskuren sticklök
  • 1 dl urkärnad gurka i stavar
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 1 krm malen kanel
  • 0,5 dl olivolja
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Blanda allt till salladen och vänd i olja och vinäger.
  2. Gör en fin hög på tallriken och placera ankan ovanpå.
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept

Fler från Karl Ljung

Visa alla recept från Karl Ljung

Fler från Nyhetsmorgon

Visa alla recept från Nyhetsmorgon