Karin hette en flicka som bjöd på den här tårtan när hon tog studenten. Den är gjord på kavring och innehåller böckling, ägg och majonnäs. Receptet är för fyra personer, men går enkelt att dubblera.
Rensa böcklingarna och finfördela köttet. Hacka de hårdkokta äggen. Dela kavringen på längden och ta fyra jämna skivor till tårtan. Bre en kavringskiva med majonnäs. Lägg på hälften av äggen och hackad gräslök.
Bre ytterligare en skiva och lägg på med majonnäsen neråt, mot ägghacket. Bre på ett till lager majonnäs och lägg på hälften av böcklingen. Bre en tredje skiva på samma sätt och lägg på resten av böcklingen.
Bre den sista skivan på samma sätt. Tryck till lite, så tårtan håller ihop. Lägg på resten av ägghacket och gräslöken. Dekorera med skivor av röd paprika, gurkskivor och dillkvistar.