I samarbete med Ingelsta Kalkon

Kalkonpiccata med färsk pasta

Kalkonpiccata med färsk pasta
Foto: Ingelsta Kalkon

Tunnskivad kalkonfilé panerad i smakrik parmesan och färska örter. En rätt som passar lika bra till vardag som till fest. Lätt att laga och lätt att älska!

1 september 2017
20 m
4

Du behöver

  • 1 knippe färsk salvia
  • 1 knippe färsk rosmarin
  • 2 dl parmesanost, riven
  • salt och svartpeppar
  • 4 skivor tunnskivad kalkonfilé
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 st ägg
  • 1 msk smör

Gör så här

  1. Hacka ner de färska örterna.
  2. Blanda den rivna parmesanosten med hackade örter och kryddor.
  3. Vänd först den tunnskivade kalkonfilén i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ostblandningen.
  4. Stek i stekpanna med lite matfett, någon minut på varje sida.
  5. Servera med färsk pasta och en fräsch grönsallad.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Ingelsta Kalkon

Visa alla recept från Ingelsta Kalkon