I samarbete med Ingelsta Kalkon

Kalkonpiccata med färsk pasta

5 röster
20 m
4
Kalkonpiccata med färsk pasta
Foto: Ingelsta Kalkon

Tunnskivad kalkonfilé panerad i smakrik parmesan och färska örter. En rätt som passar lika bra till vardag som till fest. Lätt att laga och lätt att älska!

Visa mer
20 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 knippe färsk salvia
  • 1 knippe färsk rosmarin
  • 2 dl parmesanost, riven
  • salt och svartpeppar
  • 4 skivor tunnskivad kalkonfilé
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 1 msk smör

Gör så här

  1. Hacka ner de färska örterna.
  2. Blanda den rivna parmesanosten med hackade örter och kryddor.
  3. Vänd först den tunnskivade kalkonfilén i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ostblandningen.
  4. Stek i stekpanna med lite matfett, någon minut på varje sida.
  5. Servera med färsk pasta och en fräsch grönsallad.
1 september 2017
Höstkampanj

laddar fler recept

Laddar fler recept