I samarbete med Ingelsta Kalkon

Kalkonkorv stroganoff

20 m
4
Ingelsta korvstroganoff
Foto: Ingelsta Kalkon
20 m
4

Du behöver

  • 1 Kung Ingels korv
  • 2 gula lökar
  • 2 msk smör
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 msk senap
  • 0,5 msk paprikapulver
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl persilja
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Tag av skinnet på Kung Ingels korven och skär den i 0,5 cm tjocka strimlor.
  2. Skala och hacka löken.
  3. Lägg fettet i en varm stekpanna och bryn korv och lök.
  4. Tillsätt tomatpuré, senap och paprikapulver och rör om.
  5. Häll i grädde och smaka av med salt och peppar och låt koka i ett par minuter.
  6. Hacka persiljan och strö över innan servering.
  7. Servera med ris och en grönsallad.
Kommentera receptet

Fler goda recept