I samarbete med Ingelsta Kalkon

Kalkonkorv stroganoff

20 m
4
Ingelsta korvstroganoff
Foto: Ingelsta Kalkon
20 m
4

Du behöver

  • 1 Kung Ingels korv
  • 2 gula lökar
  • 2 msk smör
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 msk senap
  • 0,5 msk paprikapulver
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl persilja
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Tag av skinnet på Kung Ingels korven och skär den i 0,5 cm tjocka strimlor.
  2. Skala och hacka löken.
  3. Lägg fettet i en varm stekpanna och bryn korv och lök.
  4. Tillsätt tomatpuré, senap och paprikapulver och rör om.
  5. Häll i grädde och smaka av med salt och peppar och låt koka i ett par minuter.
  6. Hacka persiljan och strö över innan servering.
  7. Servera med ris och en grönsallad.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Ingelsta Kalkon

Visa alla recept från Ingelsta Kalkon