Sallad på Bundnerfleisch, ruccula och parmesan

0 röster
4
Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 180 g Bundnerfleisch i tunna skivor
  • 2 knippen ruccolasallad
  • 100 g parmesanost
  • 30 g pinjenötter
  • 2 röda paprikor
  • 20 marinerade svarta oliver
  • 4 msk olivolja (jungfruolja)
  • gourmetsalt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Baka paprikan i ugn (200 grader) till skinnet löser sig från paprikan. Lyft bort skinnet, ta bort kärnorna och skär i lagom stora bitar. Tvätta och plocka ruccolasalladen. Rosta pinjenötter i ugnen eller i en stekpanna. Kärna ur oliverna och skär i grova bitar. Hyvla parmesanosten med osthyvel. Blanda allt i en bunke tillsammans med olivoljan och fördela på tallrikar eller servera på ett stort fat. Strö över lite gourmetsalt och rikligt med nymalen svartpeppar.
15 november 2007

Laddar fler recept