Sallad på Bundnerfleisch, ruccula och parmesan

0 röster
4
Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 180 g Bundnerfleisch i tunna skivor
  • 2 knippor ruccolasallad
  • 100 g parmesanost
  • 30 g pinjenötter
  • 2 röda paprikor
  • 20 marinerade svarta oliver
  • 4 msk olivolja (jungfruolja)
  • gourmetsalt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Baka paprikan i ugn (200 grader) till skinnet löser sig från paprikan. Lyft bort skinnet, ta bort kärnorna och skär i lagom stora bitar. Tvätta och plocka ruccolasalladen. Rosta pinjenötter i ugnen eller i en stekpanna. Kärna ur oliverna och skär i grova bitar. Hyvla parmesanosten med osthyvel. Blanda allt i en bunke tillsammans med olivoljan och fördela på tallrikar eller servera på ett stort fat. Strö över lite gourmetsalt och rikligt med nymalen svartpeppar.
15 november 2007

laddar fler recept

Laddar fler recept