Matjessill med brynt smör, hackat ägg och gräslök

Matjessill med brynt smör, hackat ägg och gräslök

Av: Josephine Lindqvist

Från: Nyhetsmorgon

5 ingredienser

Se fler recept från Nyhetsmorgon

Ingredienser

  • 4 matjessillfiléer
  • 100 g smör
  • 4 ägg, hårdkokta
  • 1 rödlök
  • knippe gräslök

Gör så här

  1. Skär matjessillen i 2 cm tjocka skivor.
  2. Lägg upp dem på ett fat. (vill du ha den varm så kör den i ugnen i ca 5 min)
  3. Hacka äggen fint, hacka även rödlöken fint och strimla gräslöken tunt.
  4. Smält smöret och låt det få en gyllenbrun färg.
  5. Fördela äggen och löken på tallriken och slå på smöret.
  6. Servera genast.