Hallon- och vit chokladpannacotta

1 röst
6
Visa mer
6
6 portioner

Du behöver

Hallonpannacotta:

  • 500 g vispgrädde
  • 260 g hallonpuré
  • 60 g strösocker
  • 20 g citronsaft
  • 4 st gelatinblad

Vit chokladpannacotta:

  • 500 g vispgrädde
  • 1 st vaniljstång
  • 250 g vit choklad
  • 2 st gelatinblad
  • färska hallon till garnering

Gör så här

  1. Gör först hallonpannacottan: Koka upp grädde, hallonpuré, socker och citronsaft. Lägg gelatinbladen i blöt enligt instruktionerna på förpackningen. Blanda i gräddkoket. Häll upp ca 2 cm i låga glas och kyl.
  2. Till den vita chokladpannacottan kokas grädde och vaniljstång upp. Sila grädden över chokladen och blanda alltihop med de blötlagda gelatinbladen. Häll ovanpå hallonpannacottan och kyl. Garnera med färska hallon.
15 november 2007

Fler goda recept