Tuppkam med svamp, pärllök, brynt smör, citron och soya

1 röst
4

Ett recept av Wedholmstipendiet 2008: Johan Jureskog.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 300 g konfiterad tuppkam
  • 200 g blandad svamp
  • 1 msk smör
  • 75 g pärllöksbåtar
  • 0,5 vitlöksklyfta
  • 1 dl kalvfond
  • 2 msk kikkomansoya
  • 1 msk citronsaft
  • 30 g brynt smör
  • gräslök
  • minikrutonger

Gör så här

  1. Stek svampen gyllenbruna i smöret, ha sedan i löken ca 1 min.
  2. Ha i resten av ingredienserna och smaksätt med peppar och salt.
  3. Strö rikligt med gräslök och minikrutonger över.
  4. Smaklig måltid!
7 november 2008
Höstkampanj

laddar fler recept

Laddar fler recept