Köket.se
Vad vill du laga idag?
Sök
Kycklingrulle
4 röster
Av
Johan Gottberg
,
Gert Klötzke
Från
Nyhetsmorgon
Svensk/nordisk mat
Buffé
Julmat
Kyckling
God rulle på kyckling och kantareller.
Visa mer
Du behöver
250 g tärnad och lätt fryst kycklingfilé
210 g grädde
1 äggula
5 g salt, lite svartpeppar
30 g stekta kantareller
grovkornig senap
mejram
6-8 kycklinglårfiléer
Lägg till i inköpslista
Gör så här
Blir till fler än 6 personer, men är svårt att göra i mindre mängd.
Mixa kyckling, kryddor, äggula i matberedare. Häll ner grädden långsamt.
Vänd ner de stekta kantarellerna och senapen i färsen.
Lägg färs i mitten på en kycklinglårfilé, rulla ihop till en korv och baka i 70 grader, ånga tills innertemperatur 68 grader.
27 november 2008
Kommentera receptet
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut
Spara
Läs vår kommentarspolicy
5 spännande kryddor
Starta dagen på bästa sätt
Sponsrat innehåll
laddar fler recept...
Laddar fler recept...
Du behöver JavaScript aktiverat för att Köket.se ska fungera optimalt.
Läs mer här