Varma kokosplättar med rårörda blåbär och vit chokladmousse

0 röster
6
6 portioner

Du behöver

  • 1 gelatinblad
  • 400 g grädde
  • 200 g vit choklad
  • Pannkakor:
  • 1 ägg
  • 1 dl mjöl
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl kokos
  • 3 dl blåbär
  • 1 dl socker
  • 1 dl rostad kokos för dekoration

Gör så här

  1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten minst 5 minuter.
  2. Koka upp hälften av grädden. Smält gelatinet i den varma grädden och rör ned den hackade chokladen. I med den kalla grädden och låt stelna.
  3. Låt stå kallt i mist 4 timmar.
  4. Vispa hårt innan servering.
  5. Blanda ihop en pannkakssmet med kokosflingor, grädda i plättjärn.
  6. Rör ihop blåbär med sockret.
  7. Servera plättarna varma och med rostad kokos över moussen.
15 november 2007

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept