Insalata di riso con prosciutto cotto a cubetti, maionese e sotto aceti

0 röster
4

Ristallrik med inlagda grönsaker, skinka, ost och tonfisk. Perfekt på buffé.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 300 g risottoris
  • 200 g blandade syltade grönsaker
  • 100 g kokt skinka, i kuber
  • 200 g emmentalerost, i kuber
  • 200 g tonfisk i olja
  • 100 g färdigkokt majs
  • 300 g majonnäs

Gör så här

  1. Koka riset i saltat vatten. När det är klart, kyl ner det i kallt vatten.
  2. Slå av allt i en durkslag, blanda nu riset med centimeterstora kuber av skinka samt osten, majsen, tonfisken och majonnäsen.
  3. Grovhacka de inlagda grönsakerna.
  4. Serveras kallt på ett stort fat blandat och klart för servering.
5 juni 2016

Laddar fler recept