Rökt fisk med rabarber- och paprikasalsa

0 röster
4
Visa mer
4

Du behöver

  • 400 ?500 g rökt fisk, t ex lax ål eller makrill

Rabarber- och paprikasalsa:

  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 stjälk späd rabarber
  • 1 liten rödlök
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 msk torrt vitt vin
  • 2 msk rabarberkompott med äpple, se recept nedan
  • salt
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Skär paprikor, rabarber och rödlök i små tärningar och lägg i en skål. Tillsätt balsamvinäger, vitt vin och rabarberkompott. Smaka av med salt och peppar. Rör om väl och låt stå svalt en stund före servering. Servera såsen kall till den rökta fisken.
15 november 2007
Box på köpet

laddar fler recept

Laddar fler recept