Smörrebröd med rödspättafilé

0 röster
1
Visa mer
1

Du behöver

  • 0,5 rågbröd
  • smör
  • 1 rödspättafilé
  • mjölk, ägg och ströbröd till panering
  • olja till stekning
  • 2 msk remoulade
  • 0,25 skiva rökt lax
  • 3 stjälkar sparris
  • 1 tsk svart kaviar
  • 1 citronskiva
  • 0,5 tsk hackad persilja

Gör så här

  1. Panéra rödspättafilén i mjölk, ägg och ströbröd i nämnd ordning och stek den i olja tills den är ljusbrun på båda
  2. Sidorna. Lägg den att torka på hushållspapper.
  3. Lägg rödspättan på det smörade rågbrödet. Lägg en sträng med remoulade längs med fisken. Lägg den rökta laxen i mitten som en ros. Lägg 1 tsk svart kaviar i rosen.
  4. Placera räkorna nertill vid halsen och göm spetsen av sparrisen (ca 3 cm långa) i den hackade persiljan. Lägg citronhalvorna på tallriken.
15 november 2007
Kökets box

laddar fler recept

Laddar fler recept