Havrepannkaka med färska bär

Havrepannkaka med färska bär
Foto: Bianca Brandon-Cox
Kristina Andersson
Kristina Andersson

Havrepannkaka med färska bär

Av: Kristina Andersson

Från: Biggest loser

5 ingredienser

15 m

Pannkaka gjorda på havregryn. Använd helt glutenfria havregryn så blir det ett enkelt och gott sätt att få till glutenfria pannkakor. Servera med färska bär.

Recept ur boken ”Bli blodsockersmart” av Kristina Andersson

Ingredienser

portioner
  • 1 dl havregryn
  • 0,5-1 msk fiberhusk
  • 2 ägg
  • en skvätt mjölk
  • blandade bär, till servering

Gör så här

  1. Finfördela havregrynen med fingrarna alt. mixa väldigt hastigt i en mixer. Blanda ägg, havremjöl, husk och ev. en skvätt mjölk. Låt stå någon minut. Stek i smör eller kokosfett. Servera med bär.