Hamburgertoast med kalkonpastrami och cheddar

Ingelsta Hamburgertoast med kalkonpastrami och cheddar
Foto: Ingelsta Kalkon

Hamburgertoast med kalkonpastrami och cheddar

6 ingredienser

20 m

Testa göra toast på hamburgerbröd och fyll med kalkonbröst pastrami, cheddar, rödlök, tomat och senap - så gott! Perfekt till mellis, utflykt eller kvällsvickning.

Ingelsta kalkonbröst pastrami

Ingelsta Kalkon pastramikryddat kalkonbröst med mild hetta.

Ingredienser

portioner
  • 4 hamburgerbröd
  • 200 g Ingelsta rökt kalkonbröst pastrami (eller kallrökt lökkorv av kalkon)
  • 1 tomat
  • 0,5 rödlök
  • 1-2 msk mild senap
  • 4-8 skivor cheddarost

Gör så här

  1. Öppna hamburgerbröden och fördela köttet i bröden.
  2. Skiva tomaten och löken och lägg på. Lägg på en klick senap och sedan osten.
  3. Lägg ihop bröden och värm i en smörgåsgrill (eller våffeljärn) några minuter tills osten smält och bröden fått fin färg.