Börja tidigt gärna ett par timmar innan med att koka potatis som sedan får svalna helt i kylskåp (det är lättare att skiva potatisen om den är kall). Skiva potatisen i 0,5-1 cm tunna skivor.
Lägg ut 2 st vårrulleblad på varandra och på en platt yta.
Lägg sedan potatis i mitten av bladen och varva så att potatisen läggs som en trappa.
Salta och peppra gösfilén och stek den kort i en stekpanna, cirka 1 minut på varje sida. Stek inte för länge för då riskerar den att bli för torr.
Lägg filén uppe på potatistrappan och pensla med lime/oliv/citron blandningen innan du lägger ett lager potatis över filén. Sen täcker du fiskpaketet med ena sidan av degen. Försök att göra allt så tajt som möjligt.
Pensla på äggula på andra sidan och rulla sedan paketet över (så tajt du kan utan att förstöra den) och tillslut ordentligt.
Stek i rikligt med olivolja tills det får färg på båda sidor. Ställ i ugnen på 200 grader i cirka 8-10 minuter.
Vid servering
Lägg ut mango och avokadosalsan på en tallrik och forma i en ägg form med hjälp av en stor sked eller slev.
Fritera ett par körsbärstomater i fritösen i cirka 1 minut tills skalet spricker. Sen låter du de rinna av på ett papper medan du saltar och pepprar. Lägg tomaten på salsan vid servering.
Blanda ihop i en liten skål och pensla över precis innan servering.
Innan du lägger på fiskpaketet på tallriken så skär du av ett par cm på var sida av paketet så att det blir ett snyggt snitt och man ser fisken tillsammans med potatisen från sidan.