Hälsningar till Paolo Roberto

Skicka en hälsning till Paolo Roberto och vinn hans kokbok Mina gästers mat - en tävling som fyllde mailboxen på recept.nu. Här nedan får du några smakprov på svenska folkets hälsningar till Paolo Roberto.

- Bästa Paolo! Du är en kille jag gillar – oavsett om du i boxningsrinken på karlakroppar pillar eller står ute i soliga Italien och grillar. Det är alltid lika roligt att se, vad du med flera har att bjuda och ge. Genom dig har jag blivit en hejare på mat, allt från att krydda till att lägga upp fint på fat. Ser fram emot din nya bok, och några riktigt lyckade kok.

- Paolo du är min idol, du har nävar av stål!
Paolo du är en cool grabb, när du boxades var du snabb!
Katoliken, du gör mig inte besviken, bara glad!
Paolo skicka mig din bok och gör mig klok.

- Ciao, bambino! Doften från din mat har smugit sig genom grytans lock! Vi sniffar och fantiserar om vår italienske kock! Ta med dig kulinarisk inspiration till oss! Vi vill laga mat och äta loss! Kom snart till vår TV4, eftersom vårt kök och vår fjärrkontroll är det bara du som kan styra!

- Ciao Paolo! Ha det härligt i Italien med all god mat och smaskiga efterrätter....men kom snart tillbaka till ostkaks-Sverige. Vi behöver lite medelhavsinspiration här. Ha det så himla bra!

- Ciao Paolo! Har sett alla avsnitt av Primo Paolo och vet att även nästa säsong är något mina smaklökar kommer frestas av på alla sätt och vis!
Alla vackra bilder, härliga skratt och det faktum att jag kan känna dofterna genom TV-rutan gör det hela en komplett upplevelse varje gång så fortsätt med det du gör! Om "tiramisú" verkligen betyder "pigga upp mig" på italienska så är det nog så jag sammanfattar din show!

- Kan det bli bättre? Italien, detta vackra land, färgstark lockande mat presenteras på charmigaste sätt av en snygg man och andra härliga personligheter. Primo Paolo har blivit en succé i vårt hem. Både stor och liten njuter. Tack för en fantastisk programserie!

- Ciao Paolo, come va? Jag har hittat en annan Roberto så jag flyttar till sköna Italien.
Vill du skicka mig en kokbok så att jag kan laga din goda mat åt honom?

- Hälsa Italien från mig. Jag har ännu inte fått förmånen att åka dit personligen, men i mina grytor och i mitt sätt att älska mat befinner jag mig där ofta, ofta...