I samarbete med Hellmann's

Halloumiburgare med krämig myntadressing

1 röst
30 m
4
Halloumiburgare med krämig myntadressing
Foto: Köket
30 m
4
4 portioner

Du behöver

Burgare

  • 2 halloumiostar
  • olja, till stekning
  • 1 röd lök
  • 1 kruka sallad
  • 2 tomater
  • 1 avokado
  • 4 hamburgerbröd

Myntadressing

  • 1 dl Hellmann´s majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 0,5 citron, saft
  • 1 kruka mynta, hackad
  • 1 msk honung
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Myntadressing
    Rör ihop majonnäs, crème fraiche, citronsaft, mynta och honung. Smaka av med salt och peppar. Låt dra till servering.
  2. Burgare
    Hetta upp en stekpanna med olja eller tänd grillen. Dela halloumin så det blir två stora delar. Stek eller grilla gyllene. Skär löken i skivor, skölj salladen, skär tomater och avokado. Montera burgaren med salladen och brödet, klicka på mycket av myntamajonnäsen. Servera gärna med sötpotatisfries.
5 april 2018

Fler goda recept