Epoq Sage grönepoq_elgiganten_svg

3 gröna, sköna kök

Gröna kök är både vackra och tidlösa. Moss, Sage och Pistachio är tre kök i olika gröna nyanser från Epoqs Trend-serie. Matcha med trä, marmor och mässing och skapa din egen stil.

Grönt är en lugnande färg som skiftar i olika vackra nyanser beroende på ljussättningen och hur dagsljuset i köket kommer in. I Epoqs svanenmärkta kök Trend hittar du total 26 färger och tre hållbara kök i de gröna nyanserna Moss, Sage och Pistachio.

Moss

Epoq Trend Moss kollage
Epoq Moss kök Moss heter en av de tre gröna köken i Epoqs Trendserie. Köket har en varm, lite mörkare grågrön ton som är tidlös och inger ett behagligt lugn till köket. Moss passar utmärkt med blanka metaller som krom, mässing och koppar med gör sig fint med träfärger, marmor, svart, grått och vitt.

Bläddra i den nya Epoq-katalogen här!


Pistachio

Epoq Trend Pistachio
Pistachio är en av den nya färgerna i Epoqs trendserie. Det är en modern variant av de gamla klassiska lindblomsgröna köken som fanns förr i stugorna runt om i Sverige. Pistachio är en ljust grön men ändå dämpad färg som passar fint med trädetaljer, svart, vitt och grått.

Upptäck alla 26 Trend-färgerna


Sage

Epoq Sage grön
Trend Sage är en svagt olivgrön, lite dammig grön färg - ett mellanting mellan Pistachio och Moss. Sage passar bra ihop med andra dämpade jordtoner, mjuka pasteller men även svart och vitt och metaller som koppar, krom och mässing. En extra fin detalj är att blanda två färger på kök, som här överskåpen i vitt.
Trendköken har en mängd smarta förvaringslösningar och fiffiga funktioner, går du i kökstankar - ta hjälp av en köksexpert hos Epoq och upptäck alla möjligheter!

Boka ett gratis möte med en köksspecialist från Epoq