I samarbete med PAUL OCH THOM

Grillspett med potatissallad och Café de Paris sås

3 röster
40 m
4-6
Grillspett med potatissallad och Café de Paris sås
Foto: Angelica Söderberg

Enkelt och gott till grillkvällen! Potatissallad med sparris och getost, grillade cocktail chorizos och en Café de Paris sås.

Visa mer
40 m
4-6

Du behöver

  • 1 förp Paul&Thom cocktail chorizo

Potatissallad

  • 600 g potatis, kokt
  • 1 knippe sparris
  • 1 förp edamamebönor
  • 1 röd lök
  • 1 förp Paul&Thom mykonos fårostmix
  • 1 förp Paul&Thom Noccellara oliver

Sås

  • 2 dl crème fraiche
  • 2 tsk Paul&Thom Café de Paris kryddmix
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 msk sweet chili
  • 2 tsk tomatpuré
  • 1 msk bostongurka

Gör så här

  1. Blötlägg grillspetten i vatten i några minuter. Trä på chorizon och lägg på grillen. Grilla försiktigt tills korvarna är helt genomstekta.
  2. Skär bort den nedre träiga delen från sparrisen. Stek eller lägg sparrisen på grillen.
  3. Skala och skiva rödlöken. Skär upp den kokta potatisen och sparrisen till mindre bitar. Blanda potatis, sparris, rödlök, edamamebönor, fårost och oliver. Häll över lite av oljan från fårostmixen.
  4. Blanda alla ingredienser till Café de Paris såsen. Servera tillsammans med potatissalladen och grillspetten.
3 april 2018

Laddar fler recept