I samarbete med Plivit Trade

Grillspett av tartariska bullar med grillade grönsaker

Plivit Trade Tartariska bullar
40 m
4

Du behöver

  • 500 g malet kött för tartariska biffar
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 msk Podravkas starka Ajvar
  • 2 msk Vegeta
  • Färskmalen peppar
  • 2 små zucchinier
  • 16 körsbärstomater
  • 2 små paprikor

Gör så här

  1. Finhacka löken och vitlöken. Lägg köttet i en bunke, lägg till ajvar, Vegeta, peppar och den hackade löken och vitlöken. Blanda allting väl.
  2. Forma små bullar av denna massa. Skär zucchinierna i något tjockare skivor och paprikorna i kvart som sedan ska halveras.
  3. Spetsa köttbullar, grönsaksbitar och körsbärstomater alternerande på träspetten. Grilla spetten på grillen över medelvärme och vänd om några gånger.
  4. TIPS! Servera med franskbröd eller potatisar bakade i ugnen med en sås av ajvar och fårost.
Kommentera receptet

Fler goda recept