Skala och kärna ur avokadon och mango, skär i små tärningar. Skiva löken i tunna skivor och strimla grönkålen. Hacka koriander grovt, finhacka chilin och tärna tomaterna. Blanda allt och smaksätt med citronsaft, salt och peppar.
Blanda räkorna med olivolja, chilipulver, spiskummin och salt. Lägg räkorna på grillen och grilla i ca 2 minuter på varje sida. Var noga med att inte grilla dem för länge, då blir de sega.
Tacoskal
Rör ihop mjölsorter och salt i en bunke. Blanda i olja och vatten. Justera eventuellt med några extra droppar vatten; degen ska kännas mjuk och lättarbetad men inte torr. Låt vila i 10 minuter.
Dela degen i 8 eller 16 bitar beroende på om du vill göra stora eller små tacos och rulla dem till bollar. Kavla ut degen tunt mellan lättoljade bakplåtspapper.
Ta fram en ren handduk och vik ihop den till grytlappsstorlek. Ta även fram en stekspade eller slev med lite tjockare skaft.
Stek skalen på medelvärme i en torr panna med nonstickbeläggning tills de får lite färg och börjar frasa till sig.
Lägg den vikta handduken i ena handen, lägg dit skalet direkt från pannan och böj till det kring skaftet på sleven eller stekspaden som du håller med andra handen. Tips! Om skalet går sönder har du stekt det för länge; om det inte blir sprött och frasigt har du stekt det för kort tid.
De hemgjorda tacoskalen är godast att fylla och äta nystekta. Servera räkorna med salladen och gör era egna wraps!