Grillad persika med vit choklad, pistage, hallon och crème fraiche

0 röster
20 m
4

Persika blir underbart söt när den läggs på grillen. Servera med syrlig hallonsås, knapriga pistagenötter och en ljuvlig crème fraiche smaksatt med vit choklad. En riktig wow-dessert som du snor ihop på nolltid!

Visa mer
20 m
4

Du behöver

  • 4 persikor, halverade och urkärnade
  • 2 msk florsocker
  • 1 citron
  • 5 dl crème fraiche, avrunnen i kaffefilter
  • 3 msk hallonsås
  • 2 msk pistagenötter, hackade
  • 1 dl vit choklad, riven
  • 250 g färska hallon till garnering

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche i en bunke med vit choklad och hallonsås, rör inte ut helt. Lägg upp en klick på varje tallrik.
  2. Skölj persikorna och sikta över florsocker. Grilla på medelvärme tills de är mjuka.
  3. Pressa över några droppar citron. Lägg två halvor på varje tallrik, toppa med hallon och hackad pistage.
25 maj 2018
Kökets box

laddar fler recept

Laddar fler recept