Grillad kotlett med krispig potatissallad

ViktVäktarna Grillad kotlett med krispig potatissallad
Foto: WW ViktVäktarna

Grillad kotlett med krispig potatissallad

9

5 steg att laga

13 ingredienser

Den här krämiga potatissalladen med krispiga och syrliga äpplen passar utmärkt till grillat. Förbered den gärna en stund innan, men spara då lite av fraicheröran att blanda i strax innan servering då potatisen drar åt sig av den.

Klicka här för att få fler smarta recept eller bli medlem i WW ViktVäktarna.

läs mer
grillad kotlett med krispig potatissallad

Ikonerna visar SmartPoints för de olika planer du kan bli matchad med som WW ViktVäktarna medlem >>

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 600 g kotlett
  • 1 förp marinad

Potatissallad:

  • 500 g potatis
  • 3 grönt äpple (t ex Granny Smith)
  • 0,5 purjolök
  • 1,5 dl mini fraiche (5 %)
  • 0,75 dl lättmajonnäs
  • 1 tsk strösocker
  • 1-2 msk senap
  • salt
  • peppar
  • sallad
  • sockerärtor

Gör så här

  1. Lägg köttet i marinad.
  2. Tärna och koka potatisen, låt svalna.
  3. Skala och tärna äpple och strimla purjolök, lägg tillsammans med potatis i en skål.
  4. Blanda ihop fraiche, majonnäs, socker och senap. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner i skålen med potatis, äpple och purjolök.
  5. Grilla köttet och servera med potatissallad, sallad och sockerärter.
TIPS!
ViktVäktarna Grillad ryggbiff med nudelsallad

Fler tips från WW ViktVäktarna