Grillad korv i bröd med senapsmajonnäs och grönkålschips

Grillad korv i bröd med senapsmajonnäs och grönkålschips
Foto: Köket
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Grillad korv i bröd med senapsmajonnäs och grönkålschips

11 ingredienser

30 m

Pimpa grillkorven med roliga tillbehör som senapsmajonnäs, grönkålschips och picklad lök. Extra lyxigt och extra gott!

Ingredienser

portioner

Grönkålschips

  • 100 g grönkål
  • olja
  • salt

Picklad lök

  • 1 rödlök
  • 0,25 dl ättiksprit 12 %
  • 0,5 dl strösocker
  • 1 dl vatten

Senapsmajonnäs

  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk senap

Servering

  • 4 korvar
  • 4 korvbröd

Gör så här

Grönkålschips

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Dra av bladen från stjälkarna och lägg grönkålsbladen i en skål, massera in olja och krydda med salt.
  2. Lägg upp på ett bakplåtspappersklädd plåt och rosta i ugnen i ca 7-10 minuter.

Picklad lök

  1. Skala och skiva den röda löken. Blanda ättika, socker och vatten tills sockrets löst upp sig. Lägg ner löken i lagen.

Senapsmajonnäs

  1. Blanda majonnäs och senap.

Servering

  1. Lägg korvarna på grillen. Servera med korvbröden, senapsmajonnäsen, grönkålschips och picklad lök.