Börja med att pickla senapsfröna. Koka upp senapsfröna i ca 5 dl vatten, låt koka i ca 30 sekunder. Sila bort vätskan.
Koka upp fröna igen med ättika, socker och vatten. Kyl ner. Låt gärna stå över natten.
Pepparrotssmör
Mixa ihop smör, pepparrot, dijonsenap och finrivet citronskal. Smaka av med salt. Forma till ett fint ägg vid servering.
Krossad färskpotatis
Koka potatisen i saltat vatten till den är mjuk.
Grillad biff
Gnid in köttet med salt, peppar och olivolja. Grilla till perfektion. Använd en digital termometer för att kontrollera innertemperaturen så att du får ditt kött precis så som du vill ha det. Låt vila några minuter före servering.
Lägg upp den kokta potatisen på tallrik. Krossa den lätt, häll på lite av köttsaften från den grillade biffen. Lägg på biffen och toppa med pepparrotssmör och örter.