I samarbete med ViktVäktarna

Grillad ananas med frozen yoghurt

Grillad ananas med frozen yoghurt
Foto: ViktVäktarna
4

Du behöver

  • 2 dl vaniljvisp
  • 4 dl turkisk yoghurt 3,5%
  • 1 ananas
  • 1 msk kokosflingor
  • 1 msk honung

Gör så här

  1. Vispa vaniljvispen i en skål och blanda med yoghurt. Ställ in i frysen i minst 4 timmar. Rör gärna runt i skålen ett par gånger för att den ska bli riktigt krämig.
  2. Skär bort skalet från ananasen och dela på längden. Skär bort det träiga i mitten. Grilla bitarna på grillen eller på ett grilljärn.
  3. Rosta kokos lätt i en torr stekpanna.
  4. Lägg upp ananas på tallrikar. Ringla över honung och lägg på en klick frozen yoghurt. Strö över kokos och servera.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från ViktVäktarna

Visa alla recept från ViktVäktarna