I samarbete med ViktVäktarna

Grillad ananas med frozen yoghurt

Grillad ananas med frozen yoghurt
Foto: ViktVäktarna
4

Du behöver

  • 2 dl vaniljvisp
  • 4 dl turkisk yoghurt 3,5%
  • 1 ananas
  • 1 msk kokosflingor
  • 1 msk honung

Gör så här

  1. Vispa vaniljvispen i en skål och blanda med yoghurt. Ställ in i frysen i minst 4 timmar. Rör gärna runt i skålen ett par gånger för att den ska bli riktigt krämig.
  2. Skär bort skalet från ananasen och dela på längden. Skär bort det träiga i mitten. Grilla bitarna på grillen eller på ett grilljärn.
  3. Rosta kokos lätt i en torr stekpanna.
  4. Lägg upp ananas på tallrikar. Ringla över honung och lägg på en klick frozen yoghurt. Strö över kokos och servera.
Kommentera receptet

Fler goda recept