Grillad ananas med frozen yoghurt

12 röster
4
4
4 portioner

Du behöver

  • 2 dl vaniljvisp
  • 4 dl turkisk yoghurt (3,5 %)
  • 1 ananas
  • 1 msk riven kokos
  • 1 msk honung

Gör så här

  1. Vispa vaniljvispen i en skål och blanda med yoghurt. Ställ in i frysen i minst 4 timmar. Rör gärna runt i skålen ett par gånger för att den ska bli riktigt krämig.
  2. Skär bort skalet från ananasen och dela på längden. Skär bort det träiga i mitten. Grilla bitarna på grillen eller på ett grilljärn.
  3. Rosta kokos lätt i en torr stekpanna.
  4. Lägg upp ananas på tallrikar. Ringla över honung och lägg på en klick frozen yoghurt. Strö över kokos och servera.
Tips!
Frozen yoghurt med färska hallon

Fler tips från WW ViktVäktarna

2 maj 2017