Glutenfria pannkakor med kokos och bär

Glutenfria pannkakor med kokos och bär
Foto: Köket.se
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Glutenfria pannkakor med kokos och bär

8 ingredienser

20 m

De här glutenfria pannkakorna på majsmjöl är så söta och goda att det nästan slår de klassiska pannkaksrecepten! 

Toppa med florsocker, kokos och färska bär så blir det ännu mumsigare - och en perfekt rätt på picknicken!

Ingredienser

portioner pannkakor
  • 3 ägg
  • 6 dl majsmjöl
  • 4 dl vatten
  • 4 dl mjölk
  • 0,5 tsk salt
  • smör, att steka i
  • färska bär
  • kokos

Gör så här

  1. Vispa samman ägg och mjöl och sedan resten av ingredienserna till en jämn smet.
  2. Stek pannkakorna i smör och på medelvärme. Serveras direkt med färska bär, kokos och eventuellt en klick glass eller grädde.