Gino på grillen med vit choklad

7 röster
20 m
4
Gino på grillen med vit choklad
Foto: Anna Winér

Marabous vita choklad med en touch av vanilj som gör chokladkakan extra smarrig.

Marabou vit choklad produkt

Gino är en klassiker som är både enkel och snabb att göra. Och bäst av allt: den passar perfekt att tillreda på grillen.

20 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 2 kiwis
  • 2 bananer
  • 25 färska jordgubbar
  • 200 g Marabou Vit choklad
  • 4 port vaniljglass

Gör så här

  1. Skiva jordgubbar, banan och kiwi i lagom stora bitar. Fördela frukten i ugnsfasta portionsformar eller i en stor form.
  2. Riv över vit choklad. Täck med folie och ställ på grillen.
  3. Gratinera på grillen 4-7 minuter eller tills chokladen smält och fått en ljusbrun färg.
  4. Toppa eventuellt med blåbär och hallon och servera med vaniljglass.
4 februari 2019