• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Gino på grillen med vit choklad

Gino på grillen med vit choklad
Foto: Anna Winér
Marabou logo
Marabou logo

Gino på grillen med vit choklad

4 steg att laga

5 ingredienser

20 m

Gino är en klassiker som är både enkel och snabb att göra. Och bäst av allt: den passar perfekt att tillreda på grillen.

Marabou vit choklad produkt

Marabous vita choklad med en touch av vanilj som gör chokladkakan extra smarrig.

Ingredienser

4 portioner
  • 2 kiwis
  • 2 bananer
  • 25 färska jordgubbar
  • 200 g Marabou Vit choklad
  • 4 port vaniljglass

Gör så här

  1. Skiva jordgubbar, banan och kiwi i lagom stora bitar. Fördela frukten i ugnsfasta portionsformar eller i en stor form.
  2. Riv över vit choklad. Täck med folie och ställ på grillen.
  3. Gratinera på grillen 4-7 minuter eller tills chokladen smält och fått en ljusbrun färg.
  4. Toppa eventuellt med blåbär och hallon och servera med vaniljglass.