Chèvrebollar

Chèvrebollar
Foto: GI Viktkoll

Gott tilltugg till nyårsafton, eller som en liten rätt till midsommar.

30 december 2008
32

Du behöver

Till 32 st behöver du:

  • 120 g parmaskinka
  • 150 g chèvre
  • 1 dl riven parmesan
  • 100 g Philadelphia
  • 2 tsk dijonsenap
  • salt
  • malen vitpeppar
  • 2 knippor gräslök

Gör så här

  1. Ta bort fettranden på skinkskivorna. Skär skivorna i strimlor och sedan tvärs över i små, små bitar. Riv chèvren grovt. Skär gräslöken smått.
  2. Rör ihop chèvren med parmesan och philadelphia. Rör ner skinkan och krydda med senap, salt och peppar. Rulla små bollar och rulla sedan i gräslök.
  3. Lägg upp på ett fat och låt stå i kylen i 30 minuter innan du serverar.
Kommentera receptet
hosterbjudande

Fler goda recept