Omelettwraps med kyckling och curry

Att göra wraps av tunna omeletter är perfekt för GI-fantasten som undviker kolhydrater. Stek, låt kallna och fyll med ost, skinka, kyckling, lax eller något annat du gillar.

28 juni 2010
4

Du behöver

  • 8 st ägg
  • 8 msk vatten
  • salt och vitpeppar
  • smör
  • 0,5 st grillad kyckling
  • 1 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 1 tsk curry
  • salt och svartpeppar
  • 2 st tomater
  • 10 cm gurka
  • 3 dl strimlad isbergssallad

Gör så här

  1. Knäck äggen i en skål och blanda med vatten. Strö på lite salt och vitpeppar.
  2. Hetta upp en stekpanna med smör och grädda en wrap i taget. Låt kallna.
  3. Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar.
  4. Blanda kyckling, gräddfil, majonnäs och curry i en skål. Smaka av med salt och svartpeppar.
  5. Skär tomater och gurka i skivor. Fyll en omelettwrap med kycklingröra och grönsaker. Vik ihop och linda folie eller smörgåspapper runt.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Ola Lauritzson

Visa alla recept från Ola Lauritzson

Fler från GI Gourmet

Visa alla recept från GI Gourmet