Sallad med potatis och kantareller

0 röster
4
Visa mer
4

Du behöver

  • 10-12 små potatisar, gärna mandelpotatis, kokta
  • 1 liten ask ruccolasallad
  • 1 l rensade kantareller
  • 4 skivor bacon eller rimmat fläsk
  • 1 skivad lök
  • 2 vitlöksklyftor finhackade
  • 50 g tunt skivad cheddar ost
  • 1 msk smör
  • salt och vitpeppar
  • 0,5 dl vinägrett

Gör så här

  1. Skiva potatisen och lägg den i en bunke. Stek fläsket knaprigt. Tärna det och blanda med potatisen. Vänd potatisen och fläsket i vinägrett. Stek svampen i smör på medelvärme till dess att all vätska kokat in. Tillsätt löken och vitlöken låt steka med en stund. Blanda svampen med potatisen och smaka av med salt och peppar. Innan servering, blanda i ruccolan och osten. Kan ätas som förrätt eller serveras till kött eller fisk.
15 november 2007

Laddar fler recept