Fusilli med avokadopesto och stekt halloumi

Fusilli med avokadopesto och stekt halloumi
Foto: Paulúns

Fusilli med avokadopesto och stekt halloumi

10 ingredienser

20 m

Pasta med peso gjord på avokado, pumpakärnor och basilika. Toppas med stekt halloumi och tomater. Vegetarisk vardagsmiddag när den är som bäst!

Läs mer om Paulúns Superpasta här >>

Ingredienser

portioner

Pesto

  • 1 dl pumpakärnor
  • 2 klyftor vitlök
  • 0,5 dl olivolja
  • 50 g färsk basilika
  • 1 avokado
  • salt
  • svartpeppar

Till servering

  • 1 förp Paulúns Superpasta Fusilli
  • 1 förp halloumiost
  • 150 g körsbärstomater

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Mixa pumpakärnor, vitlök, olivolja, basilika och avokado i en matberedare eller med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
  3. Stek halloumin och dela ner körsbärstomaterna.
  4. Blanda peston med Supepasta och servera med körsbärstomater och stekt halloumi.