I samarbete med Paulúns

Fusilli med avokadopesto och stekt halloumi

2 röster
20 m
4
Fusilli med avokadopesto och stekt halloumi
Foto: Paulúns
20 m
4
4 portioner

Du behöver

Pesto

  • 1 dl pumpakärnor
  • 2 klyftor vitlök
  • 0,5 dl olivolja
  • 50 g färsk basilika
  • 1 avokado
  • salt och svartpeppar

Till servering

  • 1 påse Paulúns Superpasta Fusilli
  • 1 pkt halloumi
  • 150 g körsbärstomater

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Mixa pumpakärnor, vitlök, olivolja, basilika och avokado i en matberedare eller med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
  3. Stek halloumin och dela ner körsbärstomaterna.
  4. Blanda peston med Supepasta och servera med körsbärstomater och stekt halloumi.
29 juni 2018

Fler goda recept