Kycklingrullader med savoykål

0 röster
30 min
4

De här ruladerna med bacon ska först brynas lite lätt innan de får sjuda klart i kycklingbuljong.

Visa mer
30 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 8 benfria kycklinglår
  • 1 förp bacon
  • 2 msk skånsk senap/julsenap
  • 1 apelsin, finrivet skal
  • 1 äpple, svenskt
  • 0,5 savoykål
  • persilja hackad
  • salt
  • vitpeppar
  • smör

Gör så här

  1. Platta ut kycklinglåren och fyll dem med bacon, apelsinskal och senap. Rulla ihop dem och fäst med tandpetare. Koka upp hönsbuljongen.
  2. Bryn kycklinglåren i smör, salta och vitpeppra. Brässera dem i sedan i hönsbuljongen i cirka 20 minuter.
  3. Skär äpplet och kålen i klyftor, tillsätt det i den sjudande buljongen med kycklingen de sista 5 minuterna .
  4. Smaka av buljongen och serva med lite persilja på toppen och kokt mandelpoatis till.
6 december 2007
Black friday

laddar fler recept

Laddar fler recept