Kryddostboucheer med kräftor och kantareller

Kryddostboucheer med kräftor och kantareller
Foto: TV4
Fredrik Eriksson ny
Fredrik Eriksson ny

Kryddostboucheer med kräftor och kantareller

10 ingredienser

Ett härligt tilltugg att servera innan kräftkalaset. Ta genvägen och köp frysta, färdiggräddade boucheer eller små krustader.

Receptet är beräknat för 6-8 personer.

Här hittar du Fredrik Erikssons

Kantarellpizza

.

Ingredienser

  • Boucheer (alt små krustader)
  • 50 g kryddost, finriven
  • 2 msk crème fraîche
  • 0,5 svenskt äpple, finhackat
  • 1 tsk OP Andersson
  • 2 msk kantareller, nystekta
  • 1 kräftstjärt, till varje tilltugg
  • salt (efter smak)
  • vitpeppar (efter smak)
  • Krondill, till garnering

Gör så här

  1. Blanda kryddosten, crème fraiche och fintärnat äpple.
  2. Smaksätt med OP Andersson
  3. Salta och vitpeppra.
  4. Värm boucheerna/krustaderna enligt förpackningen och fyll med cremen.
  5. Låt dem passera i ugnen ca 1 minut, så de inte känns kalla.
  6. Garnera med kantareller, kräftstjärt och krondill.
  7. Serveras som till tugg innan kräftkalaset.