Kryddostboucheer med kräftor och kantareller

0 röster

Ett härligt tilltugg att servera innan kräftkalaset. Ta genvägen och köp frysta, färdiggräddade boucheer eller små krustader.

Receptet är beräknat för 6-8 personer.

Här hittar du Fredrik Erikssons

Kantarellpizza

.

Visa mer

Du behöver

  • Boucheer alt små krustader
  • 50 g kryddost, finriven
  • 2 msk crème fraiche
  • 0,5 st svenskt äpple, finhackat
  • 1 tsk OP Andersson
  • 2 msk nystekta kantareller
  • 1 st kräftstjärt till varje tilltugg
  • Salt, efter smak
  • Vitpeppar, efter smak
  • Krondill, till garnering

Gör så här

  1. Blanda kryddosten, crème fraiche och fintärnat äpple.
  2. Smaksätt med OP Andersson
  3. Salta och vitpeppra.
  4. Värm boucheerna/krustaderna enligt förpackningen och fyll med cremen.
  5. Låt dem passera i ugnen ca 1 minut, så de inte känns kalla.
  6. Garnera med kantareller, kräftstjärt och krondill.
  7. Serveras som till tugg innan kräftkalaset.
6 augusti 2010

Laddar fler recept