Fredrik Erikssons Långbrosill 2008

2 röster

Sill kan man aldrig äta för mycket av, varken till jul, påsk eller midsommar. Här är stjärnkocken Fredrik Erikssons version för 2008.

Visa mer

Du behöver

  • 1 paket sillfiléer, gärna Abbas 5 min sill (cirkamängd)
  • 2 st kokta färsk potatisar
  • 1 st ägg
  • 1 dl sillgrönsaker, alt pickles
  • 1 dl crème fraiche, ekologisk
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk skånsk senap
  • 1 msk dill, hackad
  • 1 msk gräslök, hackad
  • salt
  • vitpeppar

Gör så här

  1. Skär sillen i grova bitar.
  2. Skär potatisen, sillgrönsakerna och ägget i tärningar.
  3. Bland alltsammans med crème fraiche och majonnäs.
  4. Smaksätt med senap, örter och salt och vitpeppar.
  5. Låt stå i 4-5 timmar innan servering.
17 december 2008
Box på köpet

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept