Du behöver

  • 500 g torskfilé
  • 8 st potatisar
  • 1 st rödlök
  • 1 st zucchini
  • 2 msk olivolja
  • 1 st citron
  • 1 knippa persilja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • salt, peppar
  • 1 dl matlagningsyoghurt

Gör så här

  1. Skala potatisen och löken. Skölj zuccinin. Skär potatis, lök och zuccini i grova tärningar. Stek potatisen i olivoljan i en stekpanna på låg värme i ca 5 min. Tillsätt sedan löken och zuccinin. Blanda alltsammans och håll det varmt.
  2. Skär torskfilén i lika stora bitar och stek dem på hög värme i ca 2 min. Blanda alltsammans försiktigt så att det inte blir mosigt . Tvätta citronen och finriv skalet. Hacka persiljan. Tillsätt citronskal, persilja och pressad vitlök i pannan. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera pytten direkt med en klick yoghurt på toppen.
15 november 2007

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept