Potatisbräserad gösfilé med ansjovis

0 röster
4

Du behöver

  • 600 g gösfilé
  • 8 potatisar
  • 1 gul lök
  • 1 msk solrosolja
  • 5 dl grönsaksbuljong (vatten + tärning)
  • 1 tsk salt
  • 0,5 krm vitpeppar
  • 2 kokta ägg
  • 1 knippe dill
  • 1 liten burk (125 g) ansjovisfiléer

Gör så här

  1. Skala och skiva potatis och lök. Fräs dem i olja så tar de lite färg. Späd med buljongen och låt sjuda i 10 min.
  2. Putsa gösfiléerna och lägg ner dem i potatiskoket. Salta och peppra. Sjud försiktigt i 3 min under lock.
  3. Skala och hacka äggen. Hacka dillen. Lägg ansjovis, ägg och dill på fisken. Servera från kastrullen omedelbart.
15 november 2007
Våra bästa erbjudanden i butiken

laddar fler recept...

Laddar fler recept...