Omelett med karljohansvamp

Omelett med karljohansvamp
Foto: Fredrik Sandin Carlson
Fredrik Eriksson ny
Fredrik Eriksson ny

Omelett med karljohansvamp

7 ingredienser

20 min

En busenkel och snabb vegetarisk omelett med karljohansvamp och basilika.

Ingredienser

portioner
  • 4 ägg
  • 250 g små frysta KarlJohansvampar
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 msk smör
  • 2 msk basilika, hackad
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Skala och hacka löken.
  2. Putsa svampen och skär den i mindre bitar.
  3. Hetta upp en stekpanna och stek svampen i smör.
  4. Tillsätt löken och låt fräsa utan att bränna.
  5. Knäck och vispa äggen och tillsätt dem. Smaksätt med salt och peppar.
  6. Stick ner stekspaden i omeletten så här och var så att all smet stelnar.
  7. Tillsätt basilikan strax innan omeletten läggs ihop.
  8. Servera och njut!