Strömmingsburgare

0 röster
4
Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 600 g strömming
  • 1 burk dijonsenap
  • 1 knippe persilja
  • 0,25 st vitkålshuvud
  • 1 burk lättcrème fraiche
  • 1 st rödlök
  • 1 knippa dill
  • 1 st grovt bröd
  • smör

Gör så här

  1. Klipp stjärtfenan och lägg ut strömmingarna på bänken. Pensla med senap och strö över persiljan. Stek dem i smör utan panering ca 2 minuter på var sida.
  2. Coleslaw: Finriv kålen och hacka hälften av löken och blanda med lätt-crème fraiche och lite senap. Smaka av med salt och vitpeppar.
  3. Skär ringar av resten av löken. Värm brödet eller grilla det och montera ihop burgaren med bröd, coleslaw, lök, dillvippor och strömming.
15 november 2007
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept