Morotsgazpacho

0 röster
4
4 portioner

Du behöver

  • 0,5 gurka, grovt skuren
  • 2 morötter, rivna
  • 4 tomater grovt, skurna
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 1 chili hackad
  • 1 knippe sommarlök skuren
  • 2 msk sherryvinäger
  • 1 dl olivolja
  • 3 dl tomatjuice
  • 3 dl mortosjuice
  • 2 dl brödkrutonger
  • 100 g getost smulad

Gör så här

  1. Mixa alla grönsaker utom hälften av löken som marineras i olivolja och salt.
  2. Smaka av och kyl den.
  3. Stek krutongerna i olivolja, smula sedan ner osten över och blanda med löken.
  4. Servera soppan kall med krutonger, getosten och löken på toppen
15 november 2007
Box på köpet

laddar fler recept

Laddar fler recept